fbpx

Top Format maatregelen coronavirus

In ons vak waar muziek en alles wat audio is geen dag hetzelfde maakt, ontsnapt het coronavirus helaas niet aan onze aandacht. Vandaar dat we je graag informeren over de voortgang van onze audioproducties en maatregelen die we getroffen hebben.

Bij Top Format zijn we als team bezorgd over de ontstane situatie in de wereld en Nederland in het bijzonder. Het meest belangrijk voor nu is ieders gezondheid. We wensen iedereen die getroffen is meer dan het allerbeste en hopen op een voorspoedig herstel.

Ons team heeft diverse maatregelen genomen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Hiervoor vragen wij graag je begrip.

Onze maatregelen houden in:

  • Het opdelen van ons management team in twee teams/ploegen. De maandag t/m vrijdag zijn opgedeeld. De twee teams werken op en af thuis en in ons pand te Haarlem.
  • We hebben drie audio engineers/sound designers aangesteld om werkzaamheden uit te voeren in hun hoogwaardige thuisstudio’s. Deze zijn bovendien technisch gespiegeld en gesynchroniseerd aan onze studio’s in Haarlem. De continuïteit van alle audioproducties zijn hierdoor gewaarborgd.
  • We communiceren onderling voornamelijk via o.a. telefoon, Whatsapp en Zoom. Dit om het risico op eventuele onderlinge besmetting tegen te gaan.
  • We hebben in ons kantoor in Haarlem één studio aangewezen, met één vaste audio engineer, voor opnames die voice over en/of zangsessies behoeven.
  • Deze aangewezen audio engineer is de enige persoon aanwezig in de productieruimte en houdt uiteraard afstand tot de aanwezige voice over en/of zanger(es).
  • Er is binnen ons team afgesproken geen sociaal contact te onderhouden met de aanwezige voice over en/of zanger(es). In het kort gezegd: er wordt opgenomen in de voice over/zang ruimte en daarna zo snel mogelijk weer afscheid genomen.
  • De vertrekken in ons pand in Haarlem worden dagelijks extra gereinigd met ontsmettingsmiddelen. Wij streven naar een zo hoog mogelijk hygiënisch niveau.

In ons audio-ambacht en dankzij onze investering in digitalisering, kunnen wij op alle disciplines vanuit de thuisstudio’s van ons creatief team werken.

Voor klanten bieden wij de mogelijkheid om vanaf afstand mee te luisteren en regisseren tijdens de opnamen. Dit heeft onze voorkeur boven het lijfelijk aanwezig zijn in de studio. Zo kunnen eventuele geplande opnamen doorgaan. Het is wenselijk om dat via Skype, Zoom, Facetime of Google Hangouts te doen.

We blijven voor onze relaties 24/7 beschikbaar via:

info@topformat.nl (algemeen)
finance@topformat.nl (administratie)
+31 (0) 23 5320640 (algemeen nummer)

We danken al onze relaties voor het gestelde vertrouwen, ook in deze onzekere tijden.

We blijven je te allen tijde voorzien van onze vertrouwde hoge standaard in audioproducties. Daarbij proberen we je te ondersteunen waar mogelijk.

Wil je meer weten?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Danny ter Weeme
Algemeen directeur
danny@topformat.nl
+31 (0)6 537 370 86

Dave Albers
Creatief directeur
dave@topformat.nl
+31 (0) 6 518 517 23

Contact